€127,- WordPress website laten maken

Wij bieden voor een zeer concurrerend tarief professionele websites aan, op basis van het WordPress CMS. Door het gebruik van het WordPress CMS zijn de websites zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk zelf aan te passen als er bijvoorbeeld een nieuwe pagina aangemaakt dient te worden.

Daarnaast zul je met onze websites niet vast zitten een een bepaalde webdesigner. Omdat je vrij bent om de website zelf verder aan te laten passen of dit te laten doen door een ander.

Door onze onkosten laag te houden en te werken met kleine winstmarges zijn wij in staat om effectieve websites aan te bieden voor een zeer laag eenmalig bedrag. Waardoor jij enorm veel geld kunt besparen en het zelfs voordeliger is om een professionele website door ons te laten maken, dan het zelf te doen.

pc tablet mepweb website

Wat je kunt verwachten van onze €127,- websites

Responsive: geschikt voor alle apparaten

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor hogere conversie

De websites laden snel

SSL-certificaat (https en slotje)

Tot 6 pagina's aanmaken inbegrepen

Mogelijkheid om zelf onbeperkt pagina's aan te maken

Inclusief contactformulier en e-mailadres

Na akkoord zeer snel online

Makkelijk zelf te onderhouden

Installeren Google Analytics

Zelf eenvoudig extra modules/pagina's toevoegen

1 maand hosting en .nl domeinnaam

Waar rekening mee te houden

Om het laten maken van een website zo goedkoop mogelijk te houden. Dien je zelf voor de teksten te zorgen. Wanneer de teksten aangeleverd zijn, plaatsen wij deze op de website. Uiteraard is het ook mogelijk om dit aan ons uit te besteden tegen meerprijs.

Tot 6 pagina's aanmaken inbegrepen

Wij maken voor €127,- tot 6 pagina's voor je aan. Zelf kun je vervolgens zo veel pagina's aanmaken als je wilt. Ook is het mogelijk om dit aan ons uit te besteden tegen meerprijs.

De kosten van een website bestaan uit 3 dingen

  1. Het maken van de website (eenmalige kosten bij ons)
  2. Hosting
  3. Een domeinnaam

Bij het laten maken van een website wordt er een eenmalig bedrag in rekening gebracht. Hierbij inbegrepen zit 1 maand hosting en een .nl domeinnaam. Na deze maand kun je zelf een hostingbedrijf kiezen waar de website gehost zal worden. Ook kun je ervoor kiezen dat wij dit voor jou doen. Hiervoor zou je kunnen kiezen voor het Website+Hosting pakket van €167,-. Na een jaar zijn de kosten voor de hosting en de domeinnaam €4,17 per maand, welke jaarlijks gefactureerd zal worden.

Vragen over onze €127- website service? Lees dan eens deze FAQ op onze website of neem vrijblijvend contact op:

Scroll naar top