€199,- ex btw WordPress website laten maken

Wij bieden voor een zeer concurrerend tarief professionele websites aan, op basis van het WordPress CMS. Door het gebruik van het WordPress CMS zijn de websites zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk zelf aan te passen als er bijvoorbeeld een nieuwe pagina aangemaakt dient te worden.

Daarnaast zul je met onze websites niet vast zitten een een bepaalde webdesigner. Omdat je vrij bent om de website zelf verder aan te passen of dit te laten doen door een ander.

Door onze onkosten laag te houden en te werken met kleine winstmarges zijn wij in staat om effectieve websites aan te bieden voor een zeer laag eenmalig bedrag. Waardoor jij enorm veel geld kunt besparen en het zelfs voordeliger is om een professionele website door ons te laten maken, dan het zelf te doen.

wordpress website laten maken

Responsive: geschikt voor alle apparaten

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor hogere conversie

De websites laden snel

1 pagina aanmaken inbegrepen

Mogelijkheid om zelf onbeperkt pagina's aan te maken

Inclusief contactformulier

Na akkoord zeer snel online

Makkelijk zelf te onderhouden

Zelf eenvoudig extra modules/pagina's toevoegen

Hoe het mogelijk is dat wij websites maken vanaf €199,- en andere €1000,- of meer vragen? Lees het hier...

Waar rekening mee te houden

Om het laten maken van een website zo goedkoop mogelijk te houden. Dien je zelf voor de teksten te zorgen. Wanneer de teksten aangeleverd zijn, plaatsen wij deze op de website. Uiteraard is het ook mogelijk om dit aan ons uit te besteden tegen meerprijs. (zie de pagina tarieven)

1 pagina aanmaken inbegrepen

Wij maken voor €199,- tot 1 pagina voor je aan. Vervolgens kun je zelf zo veel pagina's aanmaken als je wilt. Waardoor je bij ons zeer goedkoop een volledige website kunt laten maken. Ook is het mogelijk om dit aan ons uit te besteden tegen meerprijs. (zie de pagina tarieven)

De kosten van een website bestaan uit 3 dingen

1. Het maken van de website

Bij het laten maken van een basiswebsite wordt er door ons eenmalig een bedrag in rekening gebracht. Verder zijn hier geen terugkerende kosten aan verbonden.

2. Hosting

De hostingkosten komen jaarlijks terug. Hosting is het huren van een klein gedeelte van een server, welke met het internet verbonden is. Hierdoor is het mogelijk dat mensen je website kunnen bezoeken. Hosting is af te nemen bij verschillende bedrijven. Let er echter wel op dat het kwalitatieve hosting betreft. Wij bevelen naast onze eigen hosting die van Cloud86 .

3. Een domeinnaam

De kosten van een eigen domeinnaam komen ook jaarlijks terug. Een domeinnaam wordt in de regel bij het hostingbedrijf afgenomen. Deze kun je bij ons bestellen, maar het is ook mogelijk om deze direct met de hosting bij Cloud86 te bestellen.

Vragen over onze €199,- website service? Lees dan eens deze FAQ op onze website of neem vrijblijvend contact op:

Scroll naar boven