Vaak voorkomende vragen

Ja, het is mogelijk om aanpassingen door te geven bij het maken van de website en tot 14 dagen erna. Tot een uur aan werkzaamheden is inbegrepen, daarna hanteren wij het tarief van €43,- per uur.

Nee, de teksten dien je zelf te schrijven of te laten schrijven en naar ons te e-mailen. Wij plaatsen deze vervolgens op de website. Korte (kop) teksten voor onder andere de website navigatie zijn wel inbegrepen. Het is mogelijk dat wij alle teksten verzorgen, hier brengen wij echter extra kosten van € 0,025 per woord voor in rekening.

Foto’s van je bedrijfspand, personeel, bedrijfsauto enzovoort dienen zelf aangeleverd te worden aan ons. Wij kunnen wel algemene stockfoto’s leveren waar wij de rechten van hebben gekocht. Tevens is het mogelijk om zelf stockfoto’s aan te schaffen. Een goede website hiervoor is Depositphotos.

Tot 6 webpagina’s zijn inbegrepen, zoals bijvoorbeeld een website met een home, contact, algemene voorwaarden, blog, privacy beleid en disclaimer pagina. Hierna kun je zelf nieuwe pagina’s aanmaken, of dit door ons te laten doen voor € 9,- per pagina.

Ja je mag zelf de kleuren bepalen van de website. Een handige website om kleurcombinaties uit te zoeken is https://coolors.co/ .Ook is het mogelijk dat wij de kleuren voor je kiezen.

Wij ontwerpen geen logo’s en gebruiken standaard de websitenaam op de plek waar een logo zou kunnen staan.

Wel kun je erg gemakkelijk en gratis zelf een mooi logo maken door gebruik te maken van de website: Freelogodesign. Hier kun je de keuze maken uit een gratis logo of tegen een laag bedrag een compleet pakket inclusief social media kit. Deze kun je naar ons sturen om op de website te laten plaatsen.

De website wordt geleverd met een standaard favicon (pictogram welke zichtbaar is in het tabblad van een webbrowser) bestaande uit de eerste letter van de website. Zoals te zien is op onze website met de letter M:

mepweb faq

 Je kunt echter gemakkelijk zelf een favicon genereren en downloaden op https://favicon.io/. Stuur ons het bestandje en wij zullen deze voor je plaatsen.

Hosting besteden wij tegenwoordig uit aan experts. Hierdoor is het voordeliger om zelf hosting af te nemen bij een gerenommeerd bedrijf. Hiervoor bevelen wij de hosting van Cloud86 aan.

Ja, van tijd tot tijd zijn er software updates, welke per e-mail worden aangekondigd. Hierbij is het verstandig om eerst een back-up te maken van de website en vervolgens de updates aan te klikken. Dit is eenvoudig zelf te doen, ook is het mogelijk om dit uit te besteden aan ons voor een bedrag van €127,- per jaar.

Ja wij maken tot 5 e-mailadressen voor je aan, waarbij je zelf de namen kunt kiezen. Extra e-mailadressen kunnen wij ook aanmaken voor €9,- per e-mailadres.

Wij zijn het best per e-mail info@mepweb.nl bereikbaar, meestal ook in de avond en het weekend. Per telefoon 0591-855415 zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Scroll naar boven