Een restaurant website laten maken

Voorbeelden van voordelige restaurant websites

Hieronder een overzicht van de restaurant designs, welken alleen tegen een voordelig tarief gerealiseerd kunnen worden. Uiteraard kunnen er andere kleuren, afbeeldingen en gerechten getoond worden. Tevens zijn de gerechten op alle designs gemakkelijk zelf aan te passen.

Passen alleen gedeeltes van een bepaal design bij jouw restaurant? Dit is geen probleem! Wij kunnen namelijk ook alleen een aantal onderdelen gebruiken en de rest naar wens creëren.

Restaurant website voorbeeld 1

Een voorbeeld van een website voor een Italiaans restaurant. Uiteraard kan dit design ook gebruikt worden voor andere restaurants.  Het design maakt gebruik van diverse foto's, welke voornamelijk in het oog springen als men de website bezoekt. De website is dan ook al behoorlijk te personaliseren als enkel eigen foto's gebruikt worden.

Restaurant website voorbeeld 2

Een erg "clean" design, waar op de home pagina vooral de aanbevelingen van de chef gepromoot worden. Uiteraard is de tekst geheel aan te passen en zouden er meer gerechten gepromoot kunnen worden.

Restaurant website voorbeeld 3

Tevens een modern website design voor een restaurant website. De homepagina is zo ingericht dat er vooral gezorgd wordt dat bezoekers gemakkelijk contact kunnen opnemen.

Restaurant website voorbeeld 4

Een restaurant website met een modern ontwerp, welke hier gebruikt wordt voor een steak & BBQ restaurant.

Voordelig een restaurant website laten maken?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn er zeker van dat we een effectieve en vooral professionele website kunnen aanbieden voor een zeer concurrerend tarief.

Scroll naar boven