Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden? Wij nemen deze taak graag op ons. Wij linkbuilden maandelijks voor zowel website-eigenaren direct als op white-label basis voor andere SEO- en webdesignbedrijven.

Sinds het starten van ons bedrijf in 2012 hebben wij ons verdiept in het succesvol promoten van websites, waardoor we inmiddels de nodige kennis in huis hebben.

Deze kennis hebben wij eerder enkel voor websites in ons eigen beheer gebruikt. Maar sinds kort hebben wij besloten om deze kennis en ervaring te delen met onze klanten.

Je website hoger in google door linkbuilding uitbesteden

Whitelabel linkbuildingdienst voor SEO en webdesign bedrijven

Maandelijks plaatsen wij links voor verschillende andere SEO en webdesign bedrijven. Dit doen wij op white label basis. Dit wil zeggen dat wij linkbuilden voor jouw klanten als zijnde een onderaannemer/ externe werknemer, zonder dat dit bekend wordt onder het grote publiek. Hierdoor hoef jij je enkel bezig te houden met het klantcontact en wij doen op de achtergrond het werk.

Deze dienst is uitstekend geschikt voor webdesigners die zelf de kennis of mogelijkheden niet in huis hebben. Maar wel SEO diensten willen aanbieden aan hun klanten. Tevens kan het zo zijn dat je een enorm succesvol SEO bedrijf hebt, maar op het moment meer klanten hebt dan capaciteit. Wij helpen dan graag om werkzaamheden uit handen te nemen.

Voor het linkbuilden op white label basis bespreken we van tevoren wat voor links er geplaatst dienen te worden tegen welke tarieven. Zodat er van tevoren exact bekend is hoe wij zullen linkbuilden en voor welke prijs dit zal zijn.

De prijzen die wij hanteren naar jou toe, staan overigens helemaal los van de prijzen welke jij hanteert naar je klanten. Wij verrichten immers enkel een dienst voor jouw bedrijf en hebben geen contact met de klant zelf.

Als SEO, marketing of webdesign bedrijf gebruik maken van onze linkbuildingdienst? Neem dan even per e-mail contact met ons op. Gebruik voor dit contact je zakelijk e-mail, zodat wij direct weten dat we met een SEO, marketing of webdesign bedrijf te maken hebben. Deze service is namelijk niet voor particulieren of kleine afnemers.

Linkbuilding uitbesteden als particulier of als ondernemer

Linkbuilding is een zaak apart, wat vandaag werkt kan over een maand heel anders zijn. Door de jaren heen zijn er dan ook heel wat veranderingen doorgevoerd in de manier van werken.

Dagelijks houden wij ons bezig met het online promoten van websites. Tevens zorgen wij ervoor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij een zeer kwalitatieve dienst aanbieden, waar we verschillende klanten blij mee hebben gemaakt.

Onze dienst werkt het best als deze voor meerdere maanden achterelkaar wordt ingezet, in plaatst van het plaatsen van vele links in één keer. Tevens is het zo dat de resultaten van het linkbuilden vandaag de dag pas volledig zichtbaar zijn na 3 tot 6 maanden.

Echter is het mogelijk om deze dienst per maand af te nemen, waardoor je nergens aan vast zit. Hierdoor is het ook mogelijk om enkel voor één maand het linkbuilden aan ons uit te besteden.

Voor het plaatsen van backlinks bieden wij 3 mogelijkheden:

Los linkbuilding pakket

Vanaf €99,- ex btw

  • Een vooraf afgesproken aantal links
  • Eenmalige afname mogelijk

Maandelijks linkbuilding service

Vanaf €179,- ex btw

  • Maandelijks een aantal afgesproken links
  • Maandelijks opzegbaar

Jaarlijkse linkbuilding uitbesteden

Vanaf €1790,- ex btw

  • Betaling per jaar in 1 keer
  • Per jaar opzegbaar
  • Hoge korting

Onze ervaring

In de afgelopen 10 jaar hebben wij verschillende topposities weten te behalen voor diverse websites, waaronder trefwoorden met veel concurrentie. Door onze ruime SEO ervaring, weten wij dan ook wat er op het moment werkt en wat er nodig is om hoog te scoren in Google. Waardoor we deze succesformule ook kunnen inzetten voor het promoten van jouw website.

 

Vragen over onze linkbuilding service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

Scroll naar boven