WordPress webshop voorbeelden

Voorbeelden van voordelige webshop websites

Hieronder een overzicht van de WordPress Woocommerce webshop designs. Deze ontwerpen kunnen gebruikt worden voor jouw website. Maar het is ook mogelijk om hiervan alleen onderdelen te gebruiken, zodat er een origineel design gemaakt zal worden.

Webshop 1

Een voorbeeld van een print shop website waarin veel wit gebruikt wordt. Een overzichtelijke website welke uiteraard ook voor andere producten gebruikt kan worden.

Webshop 2

Een planten website met een grote afbeelding bovenaan de pagina, met een knop om direct naar het volledige assortiment te gaan. Op de home pagina worden een aantal specifieke producten gepromoot. Deze producten zijn eenvoudig aan te passen, zodat er telkens verschillende producten extra gepromoot kunnen worden.

Er een een grote ruimte gereserveerd voor reviews met foto's. Uiteraard is het ook mogelijk om deze reviews zonder foto's te plaatsen.

Webshop 3

Eveneens een website welke goed op de pc zichtbaar is als op een mobiele telefoon. Wij hebben dit website voorbeeld gebruikt voor staalsmid.eu. Hierbij hebben we wel een aantal aanpassingen gemaakt, wat uiteraard ook mogelijk is wanneer we een website voor jou maken.

Webshop 4

Een webshop met een wat kleinere home pagina. Ondanks dat deze voorpagina wat kleiner is, bezit de website wel alle onderdelen om klanten een prettige omgeving voor te schotelen om online te shoppen.

Webshop 5

Een WordPress webshop voorbeeld van een kunstenares. Uiteraard kan het design van deze website breed worden ingezet, maar deze leent zich uitstekend voor de wat kleinere en persoonlijke webshop.

Webshop 6

Een voorbeeld van een professionele webshop met een modern design.

Webshop 7

Een prachtige webshop met onderaan de pagina een Google Maps kaartje, welke ideaal is als je ook een fysieke winkel bezit. Uiteraard is het kaartje ook toe te passen op de andere voorbeelden.

Webshop 8

Een mooi helder en licht design met ruimte om verschillende producten op de begin pagina te promoten. Tevens voldoende knoppen zodat de bezoeker direct naar de gehele winkelvoorraad kan surfen.

Webshop 9

Webshop 10

Webshop 11

Een keuze kunnen maken uit deze webshop voorbeelden? Wij kunnen online winkels zoals deze in zeer korte tijd realiseren. Ook als er afgeweken wordt van de voorbeelden, kunnen wij vaak binnen enkele dagen een website opleveren.

Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Scroll naar boven