Website voorbeelden

Een kwalitatieve website voor maar €125,-... Hoe is dat mogelijk?

De WordPress websites die wij voor €125,- exclusief btw maken, zijn gebaseerd op een aantal "basis" thema's. Welke aangepast worden qua kleuren en afbeeldingen, zodat de website toch uniek zal zijn. Met het gebruik van een basis thema wordt er veel tijd bespaard. Er hoeft immers niet vanaf 0 begonnen te worden zoals bij een maatwerk website. Deze tijdswinst zorgt er zomaar voor dat een website honderden euro's voordeliger zal zijn. Dit terwijl het wel een professionele kwalitatieve website betreft.

Het gebruik van basis thema's is niets vreemds onder websitebouwers. Vele maken hier namelijk gebruik van, echter zullen de meeste de tijdwinst die ze hiermee behalen in eigen zak steken. Wij kiezen ervoor om de klant te informeren over het gebruik van basis thema's en de tijdwinst die hiermee behaald wordt. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om voor een maatwerk website te kiezen, waarbij we vanaf 0 beginnen. Deze websites beginnen vanaf €350,- voor het eerste ontwerp.

Voordelige professionele websites voor het MKB

MKB website laten maken

Wat kan ik verwachten van een €125,- website?

Resonsive: geschikt voor alle apparaten

Geoptimaliseerd voor Google

Snelle laadtijden

Gratis premium thema en plugins

SSL-certificaat (https en slotje)

Inclusief het aanmaken van maximaal 6 pagina's

Zelf teksten en foto's aanleveren

Zelf onbeperkt pagina's aanmaken

Inclusief contactformulier en e-mailadres

Na akkoord zeer snel online

Makkelijk zelf te onderhouden

Installeren Google Analytics

Zelf eenvoudig extra modules toevoegen

pc tablet mepweb website

Voorbeelden van basis thema's

De symbolen op de balk onderin het scherm

Hieronder een overzicht van de basis thema's. Om een website in zijn geheel te bekijken kun je op de desbetreffende afbeelding klikken. Als de website geopend is kun je rechts op de onderste balk de website bekijken zoals deze getoond zal worden op een PC, Tablet of Smartphone. Door op het kruisje te klikken zal je terugkeren naar het overzicht.

Scroll naar top