White label linkbuilding uitbesteden

White label linkbuilding uitbesteden? Wij nemen deze taak graag op ons!

Met onze white label linkbuilding service bieden wij marketing en webdesign bureaus, de mogelijkheid om linkbuilding diensten aan hun klanten aan te bieden.

Het linkbuilden doen wij tegen zeer scherpe tarieven, waardoor er grote marges te behalen zijn.

 

Bespaar op personeelskosten

Voor een fractie van de marktprijs een externe linkbuilding specialist tot je beschikking. Zonder de risico's en kosten van eigen personeel, zoals de kosten van een werkplek, verzekeringen, vakantiedagen en ziekteverzuim.

Bespaar tijd

Na het uitbesteden van de opdracht heb je er geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat aan het einde van de maand de bestelde links geplaatst zijn.

Zo werkt white label linkbuilding bij ons

Van te voren bespreken we wat voor links wij dienen te verzorgen aan de hand van SEO waardes. Zo kunnen wij links verzorgen aan de hand van de waardes van Moz (DA), Majestic (TF) of Ahrefs (DR). Aan de hand van de gewenste SEO waardes komen wij een prijs per link overeen.

Vervolgens geef je aan het begin van de maand aan ons door welke links er geplaatst dienen te worden. Welke ankerteksten en URL's er gebruikt dienen te worden. Tevens stuur je de artikelen door welke eventueel geplaatst dienen te worden.

Wij hebben nu alle gegevens om te starten met het laten plaatsen van de links. Voor het einde van de maand rapporteren wij welke links geplaatst zijn, dat er nog voldoende tijd over is om zelf de geplaatste links te rapporteren richting de klant.

white label linkbuilding uitbesteden

Vragen over onze white label linkbuilding service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

Scroll naar boven