White label linkbuilding uitbesteden

White label linkbuilding uitbesteden? Wij nemen deze taak graag op ons!

Met onze white label linkbuilding service bieden wij marketing en webdesign bureaus, de mogelijkheid om linkbuilding diensten aan hun klanten aan te bieden.

Het linkbuilden doen wij tegen zeer scherpe tarieven, waardoor er grote marges te behalen zijn.

 

Bespaar op personeelskosten

Voor een fractie van de marktprijs een externe linkbuilding specialist tot je beschikking. Zonder de risico's en kosten van eigen personeel, zoals de kosten van een werkplek, verzekeringen, vakantiedagen en ziekteverzuim.

Bespaar tijd

Na het uitbesteden van de opdracht heb je er geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat aan het einde van de maand de bestelde links geplaatst zijn.

Zo werkt white label linkbuilding bij ons

Van te voren bespreken we wat voor links wij dienen te verzorgen aan de hand van SEO waardes. Zo kunnen wij links verzorgen aan de hand van de waardes van Moz (DA), Majestic (TF) of Ahrefs (DR). Aan de hand van de gewenste SEO waardes komen wij een prijs per link overeen.

Vervolgens geef je aan het begin van de maand aan ons door welke links er geplaatst dienen te worden. Welke ankerteksten en URL's er gebruikt dienen te worden. Tevens stuur je de artikelen door welke eventueel geplaatst dienen te worden.

Wij hebben nu alle gegevens om te starten met het laten plaatsen van de links. Voor het einde van de maand rapporteren wij welke links geplaatst zijn, dat er nog voldoende tijd over is om zelf de geplaatste links te rapporteren richting de klant.

white label linkbuilding uitbesteden

Vragen over onze white label linkbuilding service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

Wat zijn de voordelen van linkbuilding uitbesteden?

:

 1. Expertise en Ervaring: Wij beschikken over de kennis en ervaring om effectieve linkbuilding-strategieën te ontwikkelen. We begrijpen hoe we hoogwaardige backlinks kunnen verkrijgen die relevant zijn, wat essentieel is voor het verbeteren van de zoekmachine rankings.
 2. Tijdsbesparing: Linkbuilding is een tijdrovend proces dat voortdurend aandacht vereist. Door deze taak uit te besteden aan ons, kun je je concentreren op andere aspecten van je bedrijf, terwijl wij ons bezighouden met het opbouwen van links.
 3. Toegang tot een Breder Netwerk: Wij hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van websites, waardoor we gemakkelijker kwalitatieve backlinks kunnen verkrijgen die voor een individuele ondernemer moeilijk te bereiken zijn.
 4. Kostenbesparing: Hoewel het uitbesteden van linkbuilding initieel een investering is, zal het op de lange termijn kosteneffectiever zijn dan het intern beheren, vooral als je geen netwerk en fulltime medewerker hebt die gespecialiseerd is in SEO en linkbuilding.
 5. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: Wanneer je linkbuilding uitbesteedt, kun je de diensten aanpassen aan de behoeften en het budget van je bedrijf. Dit betekent dat je de linkbuilding-inspanningen kunt opschalen of afschalen afhankelijk van je doelstellingen en resultaten.
 6. Voortdurende Monitoring en Aanpassing: Wij monitoren voortdurend de resultaten van onze inspanningen en passen onze strategieën aan op basis van wat het beste werkt. Dit zorgt voor een continue verbetering van je zoekmachine rankings.
 7. Concurrentievoordeel: Door samen te werken met experts kun je een concurrentievoordeel behalen. Een sterke linkbuilding-strategie kan je helpen om hoger te ranken dan je concurrenten in zoekmachine resultaten.

Whitelabel linkbuilding is een praktijk waarbij een bedrijf linkbuilding-diensten inkoopt van een derde partij (een gespecialiseerd bureau of freelancer) en deze diensten vervolgens onder zijn eigen merknaam aanbiedt aan zijn klanten. Dit betekent dat het bureau dat de linkbuilding-diensten uitvoert, op de achtergrond blijft; hun werk wordt gepresenteerd als zijnde direct afkomstig van het bedrijf dat de diensten aan de eindklant verkoopt. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van whitelabel linkbuilding:

 1. Merkconsistentie: Bedrijven kunnen linkbuilding-diensten aanbieden zonder hun eigen merkidentiteit te verliezen. Dit stelt hen in staat om een consistente merkervaring te bieden aan hun klanten, zelfs als de diensten extern worden ingekocht.
 2. Schaalbaarheid: Whitelabel linkbuilding stelt bedrijven in staat om hun aanbod te schalen zonder directe investeringen in personeel of middelen voor linkbuilding. Ze kunnen meer klanten bedienen door de capaciteiten van hun partners te benutten.
 3. Kostenbesparing: Door het uitbesteden van linkbuilding aan specialisten, kunnen bedrijven besparen op de kosten voor het opleiden en in dienst nemen van eigen personeel voor deze specifieke taak. Dit kan vooral voordelig zijn voor kleinere bedrijven of digitale marketingbureaus die hun dienstenaanbod willen uitbreiden.
 4. Expertise en Kwaliteit: Door samen te werken met een gespecialiseerd linkbuilding-bureau, kan een bedrijf profiteren van de expertise en ervaring van het bureau om hoogwaardige backlinks te verkrijgen. Dit kan leiden tot betere SEO-resultaten voor hun klanten.
 5. Flexibiliteit: Whitelabel diensten bieden flexibiliteit in termen van pakketten en prijsstelling, waardoor bedrijven hun aanbod kunnen aanpassen aan de behoeften en budgetten van verschillende klanten.
 6. Privacy en Vertrouwelijkheid: De eindklant is zich vaak niet bewust van de betrokkenheid van een derde partij, wat betekent dat de whitelabel partner op de achtergrond moet kunnen werken met een hoge mate van vertrouwelijkheid en professionaliteit.
 7. Eenvoudig Management: Doorgaans zorgt de provider van de whitelabel dienst voor de rapportage en analyse, die het bedrijf vervolgens kan doorgeven aan zijn klanten. Dit vereenvoudigt het managementproces en stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op klantrelaties en service.

Whitelabel linkbuilding is dus een effectieve manier voor marketingbureaus en andere bedrijven om hun dienstenaanbod uit te breiden zonder de noodzaak om zelf diepgaande expertise in linkbuilding te ontwikkelen. Het kiezen van de juiste whitelabel partner is cruciaal, omdat de kwaliteit van het linkbuilding-werk direct invloed heeft op de SEO-resultaten en tevredenheid van de eindklant.

Whitelabel linkbuilding is voornamelijk bedoeld voor bedrijven en organisaties die hun klanten SEO-diensten willen aanbieden zonder zelf over de diepgaande expertise of resources te beschikken die nodig zijn voor effectieve linkbuilding. Dit kan een breed scala aan entiteiten omvatten, waaronder:

 1. Digitale Marketing- en SEO-bureaus: Voor deze bureaus biedt whitelabel linkbuilding de mogelijkheid om hun dienstenaanbod uit te breiden zonder extra personeel aan te nemen of de bestaande medewerkers om te scholen. Het stelt hen in staat om een vollediger SEO-pakket aan te bieden, inclusief linkbuilding, zonder dat ze zelf expert hoeven te zijn in elk aspect van SEO.

 2. Webontwikkelingsbedrijven: Bedrijven die zich voornamelijk richten op het ontwerpen en bouwen van websites kunnen whitelabel linkbuilding-diensten toevoegen aan hun aanbod om een meer holistische weboplossing te bieden. Dit kan hen helpen om zich te onderscheiden van concurrenten en de waarde voor hun klanten te verhogen.

 3. Freelance SEO-specialisten: Individuen of kleine teams die SEO-diensten aanbieden, kunnen door middel van whitelabel linkbuilding hun capaciteit vergroten en meer klanten bedienen, zonder dat de kwaliteit van het werk eronder lijdt of zonder dat ze zelf overbelast raken.

 4. PR- en communicatiebureaus: Deze bureaus kunnen whitelabel linkbuilding gebruiken om hun aanbod aan PR-diensten uit te breiden, door SEO en linkbuilding te integreren in hun bredere communicatiestrategieën.

 5. E-commerce platformen en aanbieders van online diensten: Bedrijven die online producten of diensten verkopen, kunnen whitelabel linkbuilding gebruiken om hun eigen SEO te verbeteren of als een extra dienst aan hun klanten aan te bieden, wat een nieuwe inkomstenstroom creëert.

 6. Bedrijfsconsultants en -coaches: Professionals die bedrijven adviseren over groei en marketingstrategieën kunnen whitelabel linkbuilding aan hun adviesdiensten toevoegen, waardoor ze een meer compleet adviespakket kunnen aanbieden.

 7. Uitgevers en contentmakers: Uitgevers die hun bereik en zichtbaarheid willen vergroten, kunnen ook profiteren van whitelabel linkbuilding door partnerships aan te gaan met gespecialiseerde bureaus om de autoriteit en rankings van hun content te verhogen.

Whitelabel linkbuilding is vooral aantrekkelijk voor bedrijven die hun klanten een full-service digitale marketingoplossing willen bieden zonder de complexiteit en kosten van het opbouwen en onderhouden van een eigen linkbuilding-team. Door samen te werken met een gespecialiseerde partner, kunnen deze bedrijven hun klanten hoogwaardige SEO-diensten bieden, terwijl ze zich concentreren op hun kerncompetenties.

Ja, whitelabel linkbuilding is beschikbaar vanaf 15 links per maand.

Ja, deze dienst is per maand opzegbaar. Bij voorkeur 5 dagen voordat de nieuwe maand start, maar uiterlijk 1 dag voor het starten van de nieuwe maand. Wanneer de nieuwe maand begonnen is, dienen de reeds ingeplande links vergoed te worden.

Is een whitelabel linkbuilding traject voor een x aantal maanden besteld, dan zal deze niet automatisch verlengd worden.

Nee, deze linkbuilding dienst is niet beschikbaar voor websites in de volgende branches: Erotiek, drugs, medicatie, gokken en illegale producten of diensten. 

Scroll naar boven